ZOEKERTJE : Boekentas zoekt vriend(in), leerkracht, …

 • 29 augustus 2022
 • 1L
 • 2K
 • 2L
 • 3K
 • 3L
 • 4L
 • 5L
 • 6L
 • Bambiklas
 • Draakjesklas

Boekentas zoekt iemand van de instapklas tot het 6de leerjaar maar ook al het personeel van Sint-Jan om samen een schoolreis te maken. Deze gaat van start op 1 september 2022 en eindigt op 30 juni 2023. Interesse? 1 september is Sint-Jan “the place to be.”

Boekentas zoekt iemand van de instapklas tot het 6de leerjaar maar ook al het personeel van Sint-Jan om samen een schoolreis te maken. Deze gaat van start op 1 september 2022 en eindigt op 30 juni 2023. Interesse? 1 september is Sint-Jan “the place to be.”

We wensen alle ”Sintjanners* “ een veilig, boeiend, moedig, krachtig, plezant, repectvol … schooljaar toe. Een lichtpunt zijn voor iedereen … 

“Als ik naar jou vuurtoren, vuurtoren jij dan terug?”

Sint-Jan team

* Sintjanner: iemand die ook maar iets met de school Sint-Jan te maken heeft, zowel binnen als buiten de poort