Vrije basisschool Sint-Jan Tisselt
Kardinaal Cardijnlaan 1A
B-2830 Tisselt (Willebroek)
+32 3 886 42 58

Oudercomité

Beste Ouder,

Wie wil er niet het beste voor zijn kind?

Binnen de opvoeding van onze kinderen hoort een goede basis om in het leven succes te boeken. Succes dat voor elk van hen anders zal zijn en rekening houdt met de capaciteiten die elk van onze kinderen bezitten en waardoor al onze kinderen zullen stralen!

Deze basis wordt grotendeels in de school meegegeven en om deze basis zo goed mogelijk te vormen bieden we in de Vrije Basisschool Sint-Jan kwaliteitsonderwijs aan. Om deze kwaliteit van ons basisonderwijs te garanderen hebben we buiten de gekende subsidies van de overheid extra middelen nodig. Middelen die we halen uit extra activiteiten die het oudercomité jaarlijks organiseert.

Aangezien jaarlijks kinderen afstuderen aan onze basisschool zijn er ook steeds leden van het oudercomité die met spijt in het hart afscheid moeten nemen van hun collega-vrijwilligers. Wij zoeken dan ook jaarlijks nieuwe vrijwilligers die ons oudercomité komen versterken.

Ben je creatief, enthousiast, dynamisch of ben je eerder een zwijgzaam, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, schrijf je dan in, want wij zijn op zoek naar jou!

Zo kunnen we samen de nodige ondersteuning geven aan de school en kunnen we er mee voor zorgen dat onze kinderen elke dag weer kunnen stralen!

Het oudercomité